SJØHUSET HAUGESUND PÅ FACEBOOK
SJØHUSET HAUGESUND Store selskapslokaler for utleie på Bakarøy
   
Informasjon til Servitører og Bartendere

Vi har nytt personal å forholde oss til hver helg.
Noen kokker og mange servitører har aldri vært på sjøhuset før og er mange ganger usikre på mye når de kommer.
Servitørene er ofte alene på huset noen timer, før vår ansatt kommer på jobb ca 30 minutt før bordsetting.
Det er derfor viktig at de er godt informert før de kommer til oss.

Servitører - på dagtid før og når gjestene kommer:

  1. Klær og vesker legges i 3.etg - på personalrom.
  2. Heng opp flagg og sett ut askebeger på kaien.
  3. Isbitmaskin står på teknisk rom, på lager.
  4. Tomme flasker skal på LAGER i 1.etg. Legges i søppelsekk eller settes i esker.
  5. Hvis fint vær ute, IKKE tenn på masse stearinlys inne.
  6. Kjøkken skal være ryddig og klart når kokkene kommer.
  7. Trenger du hjelp og/eller lurer på noe - Ring Monica: 92 44 61 61
  8. Sjøhusets eget personal kommer på huset ca 30 minutt før bordsetting. Hun rydder inn velkomstglass.

Bartendere:

  1. Bruk alltid målebeger ved tilbereding av drinker.
  2. Alt tomgods skal legges i søppelsekk eller settes i eske og bæres ned på lager i 1.etg.
  3. Isbitkummen i baren skal KUN brukes til isbiter, og IKKE brukes til å helle ut slumper i!!!
  4. Sørg for at baren er RYDDIG og RENGJORT når kvelden er over.
  5. Alle servitører og bartendere skal være EDRU fra start til slutt. Det skal være minimum 2 stk igjen til kl.02.30 eller til ferdig ryddet.

Husregler

  1. All bruk av fakler på kaien og omkring eiendommen er forbudt. Sjøhusets lykter/lanterner kan brukes ute.
  2. Servitører skal være edru og må være klar over at de er underlagt lokalets ansatte og skal bistå denne med pålagte oppgaver.
  3. Leietaker skal benytte edru bartender. Bartender skal bruke målebeger ved tilbereding av drinker.
  4. Kl. 01.00 skal vinduer og dører i lokalet lukkes. Sjøhusets personale sørger for dette.
  5. Baren stenges kl. 01.45.
  6. Sjøhuset stenger kl. 02.00.
  7. Leietaker er forpliktet til å ha minimum 2 stk egne servitører/bartendere eller ryddehjelp i lokalet frem til kl. 02.30 eller til ferdig ryddet.